Monday, 15 June 2015

Msemen farcis // Stuffed Msemen with veg







This recipe is in English // Cette recette est en Français

▼▼▼
▼▼

 Msemen farcis // Stuffed Msemen with veg  





♦ Recipe in English ♦


For the dough:

500 g of good quality plain lour
250 g of  fine semolina
salt
oil
1/3 tsp of yeast 

enough lukewarm water to form a dough

For the filling:

1 onion diced
3 tbsp of sunflower oil 
1 tomato peeled and cut into small pieces
1 green bell pepper cut into small pieces 
salt and pepper 
1/2 tsp of cumin 
1/2 tsp of paprika 

1/2 tsp of ginger powder








The preparation is in the video below 
▼▼▼
▼▼




======•♦•====== 

♦ La recette en Français ♦



Pour la pâte :

500 g de lour plain de bonne qualité
250 g de semoule fine
sel
huile
1/3 c. à thé de levure

assez d'eau tiède pour former une pâte

Pour la farce:

1 oignon coupé en petits morceaux
3 c. à soupe d'huile de tournesol
1 tomate Pelée et coupée en petits morceaux
1 poivron vert coupé en petits morceaux
sel et poivre
1/2 c. à thé de cumin
1/2 c. à thé de paprika

1/2 c. à thé de poudre de gingembre







La preparation est sur la video suivante:
▼▼▼
▼▼










No comments:

Post a Comment