This recipe is in English // Cette recette est en Français
▼▼▼
▼▼
▼
♫ Msemen farcis // Stuffed Msemen with veg ♫
♦ Recipe in English ♦
For the dough:
500 g of good quality plain lour
250 g of fine semolina
salt
oil
1/3 tsp of yeast
enough lukewarm water to form a dough
For the filling:
1 onion diced
3 tbsp of sunflower oil
1 tomato peeled and cut into small pieces
1 green bell pepper cut into small pieces
salt and pepper
1/2 tsp of cumin
1/2 tsp of paprika
1/2 tsp of ginger powder
500 g of good quality plain lour
250 g of fine semolina
salt
oil
1/3 tsp of yeast
enough lukewarm water to form a dough
For the filling:
1 onion diced
3 tbsp of sunflower oil
1 tomato peeled and cut into small pieces
1 green bell pepper cut into small pieces
salt and pepper
1/2 tsp of cumin
1/2 tsp of paprika
1/2 tsp of ginger powder
The preparation is in the video below
▼▼▼
▼▼
▼
▼▼
▼
======•♦•======
♦ La recette en Français ♦
♦ La recette en Français ♦
500 g de lour plain de bonne qualité
250 g de semoule fine
sel
huile
1/3 c. à thé de levure
assez d'eau tiède pour former une pâte
Pour la farce:
1 oignon coupé en petits morceaux
3 c. à soupe d'huile de tournesol
1 tomate Pelée et coupée en petits morceaux
1 poivron vert coupé en petits morceaux
sel et poivre
1/2 c. à thé de cumin
1/2 c. à thé de paprika
1/2 c. à thé de poudre de gingembre
La preparation est sur la video suivante:
▼▼▼
▼▼
▼
▼▼
▼
No comments:
Post a Comment