♥Moroccan garlic and herb s bread- طريقة عمل الخبز المغربي بالثوم و الاعشاب - Pain à l’ail♥
▼▼▼
▼▼▼
▼▼
▼
♫ Moroccan garlic & herbs bread - طريقة عمل الخبز المغربي بالثوم و الاعشاب - Pain à l’ail ♫
♦ Recipe in English ♦
9 cloves garlic, peeled
200 ml milk
A tablespoon of baking powder
500 g white flour
Teaspoon of salt
A tablespoon of herbs
A tablespoon of oil.
An egg
A little milk to brush the dough
200 ml milk
A tablespoon of baking powder
500 g white flour
Teaspoon of salt
A tablespoon of herbs
A tablespoon of oil.
An egg
A little milk to brush the dough
The preparation is in the video below
▼▼▼
▼▼
▼
=====♦=====
♦ المقادير بالعربية ♦
٩فصوص من الثوم بدون قشرة٢٠٠ مل من الحليب
ملعقة كبيرة من خميرة الخبز
٥٠٠ غ من الدقيق الابيض
ملعقة صغيرة من الملح
ملعقة كبيرة من الاعشاب المنسمة
ملعقة كبيرة من الزيت
بيضة
قليل من الحليب لدهن العجين
الطريقة موضحة في الفيديو اسفل الصفحة
▼▼▼
▼▼
▼
======•♦•======
♦ La recette en Français ♦
♦ La recette en Français ♦
9 gousses d’ail épluchée
200 ml de lait
Une cuillère à soupe de levure chimique
500 g de farine blanche
Cuillère à café de sel
Une cuillère à soupe de fines herbes
Une cuillère à soupe d’huile.
Un oeuf
Un peu de lait pour une pâte grasse
200 ml de lait
Une cuillère à soupe de levure chimique
500 g de farine blanche
Cuillère à café de sel
Une cuillère à soupe de fines herbes
Une cuillère à soupe d’huile.
Un oeuf
Un peu de lait pour une pâte grasse
La preparation est sur la video suivante:
▼▼▼
▼▼
▼
=====♦=====
Thank you so much for sharing this great blog.Very inspiring and helpful too.Hope you continue to share more of your ideas.I will definitely love to read. خبز برجر بطاطس
ReplyDeleteOMG!! I stopped posting, because I thought nobody is reading my blog, oh thank you so much, I will definitely post again
Delete