Wednesday 22 June 2016

♥Moroccan garlic and herb s bread- طريقة عمل الخبز المغربي بالثوم و الاعشاب - Pain à l’ail♥







Moroccan garlic and herb s bread- طريقة عمل الخبز المغربي بالثوم و الاعشاب - Pain à l’ail♥

▼▼▼
▼▼

♫ Moroccan garlic & herbs bread - طريقة عمل الخبز المغربي بالثوم و الاعشاب - Pain à l’ail 





Recipe in English ♦

9 cloves garlic, peeled
200 ml milk
A tablespoon of baking powder
500 g white flour
Teaspoon of salt
A tablespoon of herbs
A tablespoon of oil.
An egg
A little milk to brush the dough
The preparation is in the video below 
▼▼▼
▼▼









=====♦=====

 ♦ المقادير بالعربية
٩فصوص من الثوم بدون قشرة
٢٠٠ مل من الحليب 
ملعقة كبيرة من خميرة الخبز
٥٠٠ غ من الدقيق الابيض
ملعقة صغيرة من الملح
ملعقة كبيرة من الاعشاب المنسمة 
ملعقة كبيرة من الزيت
بيضة

قليل من الحليب لدهن العجين
الطريقة موضحة في الفيديو اسفل الصفحة

▼▼▼
▼▼


======•♦•====== 

La recette en Français


9 gousses d’ail  épluchée
200 ml de lait
Une cuillère à soupe de levure chimique
500 g de farine blanche
Cuillère à café de sel
Une cuillère à soupe de fines herbes 
Une cuillère à soupe d’huile.
Un oeuf
Un peu de lait pour une pâte grasse

La preparation est sur la video suivante:


▼▼▼
▼▼

=====♦=====






1 comment:

  1. Thank you so much for sharing this great blog.Very inspiring and helpful too.Hope you continue to share more of your ideas.I will definitely love to read. خبز برجر بطاطس

    ReplyDelete