Wednesday, 22 June 2016

♥Moroccan garlic and herb s bread- طريقة عمل الخبز المغربي بالثوم و الاعشاب - Pain à l’ail♥







Moroccan garlic and herb s bread- طريقة عمل الخبز المغربي بالثوم و الاعشاب - Pain à l’ail♥

▼▼▼
▼▼

♫ Moroccan garlic & herbs bread - طريقة عمل الخبز المغربي بالثوم و الاعشاب - Pain à l’ail 





Recipe in English ♦

9 cloves garlic, peeled
200 ml milk
A tablespoon of baking powder
500 g white flour
Teaspoon of salt
A tablespoon of herbs
A tablespoon of oil.
An egg
A little milk to brush the dough
The preparation is in the video below 
▼▼▼
▼▼









=====♦=====

 ♦ المقادير بالعربية
٩فصوص من الثوم بدون قشرة
٢٠٠ مل من الحليب 
ملعقة كبيرة من خميرة الخبز
٥٠٠ غ من الدقيق الابيض
ملعقة صغيرة من الملح
ملعقة كبيرة من الاعشاب المنسمة 
ملعقة كبيرة من الزيت
بيضة

قليل من الحليب لدهن العجين
الطريقة موضحة في الفيديو اسفل الصفحة

▼▼▼
▼▼


======•♦•====== 

La recette en Français


9 gousses d’ail  épluchée
200 ml de lait
Une cuillère à soupe de levure chimique
500 g de farine blanche
Cuillère à café de sel
Une cuillère à soupe de fines herbes 
Une cuillère à soupe d’huile.
Un oeuf
Un peu de lait pour une pâte grasse

La preparation est sur la video suivante:


▼▼▼
▼▼

=====♦=====






2 comments:

  1. Thank you so much for sharing this great blog.Very inspiring and helpful too.Hope you continue to share more of your ideas.I will definitely love to read. خبز برجر بطاطس

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG!! I stopped posting, because I thought nobody is reading my blog, oh thank you so much, I will definitely post again

      Delete