Tuesday, 2 June 2015

Stuffed Batbout-(special Moroccan bread) // Mkhamer Batbout marocains farcie



This recipe is in English // Cette recette est en Français
▼▼▼
▼▼
Stuffed Batbout-(special Moroccan bread) // Mkhamer Batbout Marocains Farcie



♦ Recipe in English ♦

Ingredients:
For the dough:


500 g plain flour
1 and half tsp yeast
1 tsp sugar
salt to taste
water to form a dough

For the filling:


250 g minced lamb
1 chopped onion
1 grated carrot 
some peas about 150 g
1 big tomato 
1 tbsp tomato purée 
2 cloves of garlic grated  
1tbsp paprika, half tsp pepper, half tsp cumin, half tsp ground coriander 
mixed herbs 
curry powder (optional)
oil
The preparation is in the video below 
▼▼▼
▼▼


======•♦•====== 

♦ La recette en Français ♦


Ingredients:

Pour la pâte :



500 g de farine
1 et demi c. à thé levure
1 c. à thé de sucre
sel au goût
eau pour former une pâte

Pour La farce:

agneau haché de 250 g
1 oignon haché
1 carotte râpée
certains pois environ 150 g
1 grosse tomate
purée de tomate 1 c. à soupe
2 gousses d'ail râpé
1 c. à soupe de paprika, demi c. à thé poivre, demi c. à thé de cumin, coriandre moulue demi c. à thé
mélange d'herbes
poudre de curry (facultative)
huile

La preparation est sur la video suivante:
▼▼▼
▼▼


No comments:

Post a Comment