This recipe is in English // Cette recette est en Français
▼▼▼
▼▼
▼
♥♥ Stuffed Batbout-(special Moroccan bread) // Mkhamer Batbout Marocains Farcie ♥♥
♦ Recipe in English ♦
Ingredients:
For the dough:
500 g plain flour
1 and half tsp yeast
1 tsp sugar
salt to taste
water to form a dough
For the filling:
250 g minced lamb
1 chopped onion
1 grated carrot
some peas about 150 g
1 big tomato
1 tbsp tomato purée
2 cloves of garlic grated
1tbsp paprika, half tsp pepper, half tsp cumin, half tsp ground coriander
mixed herbs
curry powder (optional)
oil
The preparation is in the video below
▼▼▼
▼▼
▼
======•♦•======
♦ La recette en Français ♦
▼▼
▼
======•♦•======
♦ La recette en Français ♦
Ingredients:
Pour la pâte :
500 g de farine
1 et demi c. à thé levure
1 c. à thé de sucre
sel au goût
eau pour former une pâte
Pour La farce:
agneau haché de 250 g
1 oignon haché
1 carotte râpée
certains pois environ 150 g
1 grosse tomate
purée de tomate 1 c. à soupe
2 gousses d'ail râpé
1 c. à soupe de paprika, demi c. à thé poivre, demi c. à thé de cumin, coriandre moulue demi c. à thé
mélange d'herbes
poudre de curry (facultative)
huile
La preparation est sur la video suivante:
▼▼▼
▼▼
▼
▼▼
▼
No comments:
Post a Comment